perjantai 23. maaliskuuta 2012

Tarviiko tähän jonkun otsikonkin?

Just nyt tuntuu siltä, että tähän taloon on iskenyt jokin suunniteltu vanheneminen sen jälkeen, kun me muutettiin tähän. Heti muuttaessa lasahti varmaan 20 vuotta vanha jääkaappi, parin kuukauden päästä vuoti katto ja vintti oli homeessa, jonka korjauksesta ei mennyt kovin kauaa, että se vuoti toisesta kohdasta. Sillä kerralla vältyttiin homeelta. Viikkoa ennen vessaremontin alkua vessan lamppu sanoi itsensä irti ja perusti vessaan diskon, mikä nyt ei hirveemmin haitannut, kun se olisi lähtenyt muutenkin. Mutta nyt keittiön ikivanha hana on alkanut tiputtamaan, mikä vaan kruunaa sen, että meidän kattilasta on ilmeisesti paisuntasäiliön kalvo rikki, jonka takia yläkerran patterit kerää vaan ilmaa, eikä lämpene. Ai niin, hajosihan meiltä pyykkikonekin syksyllä, mutta se ei varsinaisesti liity tähän taloon. Voi kettu näiden kanssa jo.

Kitinäksihän tää muuten meni, mutta seinälaattatilaus oli saapunut etuajassa ja se on todella kiva juttu.

2 kommenttia:

  1. Noin se juurim menee. Kun yksi hajoaa, hajoavat kaikki muut heti perään. Muistan, miten minullekin kävi kerran vähän samalla lailla. Olin työtön ja asuin vuokralla, ja yhtäkkiä jokaikinen koneeni hajosi ihan yhdessä rytäkässä. Oli siinä vähän ihmettelemistä, että millä hiivatilla hankin kaikki uudet vehkeet kerralla.

    VastaaPoista
  2. Dominoilmiö pätee ainakin pahassa, satunnaisesti myös hyvässä. Tulit kuitenkin tästä kissatarrasta mieleeni kun netin ihmemaassa seikkailin ja jostain syystä haluan sen sinulle kertoa: http://www.verraton.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=Kissa-taysikuu

    Mirkka

    VastaaPoista