perjantai 7. kesäkuuta 2013

750 euron lampunvarjostin

Kyllä pientä tyttöä koetellaan.

Taikalla todettiin eilen kohtutulehdus, tänään siltä poistettiin kohtu ja munasarjat. Munasarjoissa oli kystiä ja ne ilmeisesti aiheutti tulehduksenkin.

Ei oo mitään halpaa huvia eläinlääkärillä käynti, mutta mitäpä sitä ei murusensa takia tekisi.

P.S. Kuinka moni odotti näkevänsä jonkun tissain valaisimen?

12 kommenttia:

 1. Voi raasua!
  Selvisin tänään huomattavasti pienemmällä laskulla koiran rokotuksista eläinlääkärillä, 47e !
  Mutta samalla sain kuulla, että mun Luka-koiralla on jotain pientä sivuääntä sydämessä...
  Mutta ei kuulemma vielä mitään oikein huolestuttavaa.
  On ne peevelin elukat niin rakkaita, kauhulla odotan päivää jolloin ei tuota "rasittavaa" koirulia enää ole.. Ei halua edes ajatella
  vielä sitä vaihtoehtoa!
  Toivottavasti Taika toipuu hyvin leikkauksesta.
  t. Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 47 euroa on kyllä halpa hinta. En muista milloin olisin viimeksi selvinnyt edes rokotusreissuista alle satasella.

   Mäkin aina ajattelen meidän Nemi kissasta, että miten ärsyttävä ja rasittava tyyppi se on, mutta heti jos se sairastaa, oon ihan hätää kärsimässä sen takia :D

   Poista
 2. voi toista! meillä koira oli valeraskaana reilu kk sitten ja pelkäsin jo että oli kohtutulehdus tulossa, mutta ei onneksi ainakaan tällä kertaa tullut... Kyllä noitten elukoitten kanssa saa olla aina sydän syrjällään kun niille sattuu ja tapahtuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulin siihen tulokseen, että nartut kyllä kannattaa sterkata, ellei meinaa käyttää jalostukseen. Ärsyttävän yleinen vaiva kyllä. Ja ainahan sitä on elukoista huolissaan, niistä on niin vaikea nähdä, milloin on jotain vakavaa, kun mokomat osaavat peittää sen niin hyvin. Taikastakaan ei olisi mitään huomannut, jos en olisi huomannut vihertäviä tippoja lattialla.

   Poista
 3. Voi pientä reppanaa:/ Mä siis ihmettelin tuota otsikkoa kovasti ennen kuin luin:D Hurjan hintaista on lemmikkien hoito mutta eihän niitä hoitamattakaan voi jättää. *nim.viiden kissan omistaja*

  VastaaPoista
 4. Voi, kylläpä Taikaa nyt koetellaan. Pikaista toipumista!

  Minulla on ollut kolme narttukoiraa, joista kahdelle on iskenyt myös tuo viheliäinen tauti. Toiselle vielä viikonloppuna ja niin pahana ettei auttanut muu kuin ajaa samantien Lahdesta Helsinkiin hätäleikkaukseen. Loppu hyvin, kaikki hyvin, koira on porskuttanut leikkauksen jälkeen monta onnellista vuotta vailla hormonihuuruja ja pelkoa kohtutulehduksista. Tosin emännän lompakko köyhtyi päivystysleikkauksen ansiosta vielä paljon enemmän kuin 750 euroa, mutta onneksi oli vakuutus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me yritetään myös saada tuota vakuutukseen, meidän vakuutusfirma ei yleensä sterilointia korvaa, mutta ehkäpä nyt, kerta se jouduttiin tekemään sairauden takia.

   Lahdessa on kyllä vähän huono tilanne viikonloppuisin, jos tulee jotain vakavaa, niin se on melkein Helsinkiin lähdettävä. Onneksi Hattulassa on nykyään se yksityinen eläinsairaala, sinne ajaa melkein yhtä nopeasti.

   Poista
 5. Minä ajattelin otsikon ja kuvan perusteella, että koira söi varjostimen ja koiran hoitaminen siitä syytä maksoi 750e. Mutta olikin kohtutulehdus, voi toista, toivottavasti toipuu pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei onneksi :D Mutta sekin olisi varmaan aiheuttanut vähintään yhtä ison laskun.

   Poista
 6. Voi poloista!! Paranemisia hauvalle! Minkä ikäinen koiruus Taika on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taika on 2 vuotias, pari kuukautta päälle. Todella nuorelle siis iski, mutta kystat ilmeisesti vaikutti asiaan. Normaalisti taitaa olla yleisempää vanhemmilla nartuilla.

   Poista
 7. Voi pientä. PIkaista paranemista <3

  VastaaPoista