maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kurkistus

Eilen päästiin jo vähän laittamaan makkaria. Tai siis makuukammaria, se voisi olla soveliaampi nimitys tämän ikäisessä talossa.


Eilen punnerrettiin huonekaluja yläkertaan, pötkötettiin koemielessä sängyssä ja tuli vähän sellainen fiilis, että ihan kuin makoilisi jonkun huonekaluliikkeen lavasteissa. Toistaiseksi nukutaan olohuoneen lattialla Taikan seurana ja vahditaan vähän sen tekemisisiä.

Neiti pyrki sohvalle ja sängylle heti, kun tassut vaan vähän kantoi. Hortoili ja kirmaili päin huonekaluja. Koitin selittää, että olisi paljon helpompaa vaan levätä, mut ei. On paljon kivempää seisoa tököttää kaulurin kanssa, kun on taas jäänyt johonkin jumiin sen kanssa. Nämä ovat jästipäitä rotuna muutenkin, mutta tuntuu siltä, että nyt toipilaana ollessa se jääräpäisyys on vaan kasvanut. "Minä olen kipeä, minä haluan."


Mutta siis, meillä on makuuh.. eikun kammari. Ajatelkaas sitä. Vaatehuoneesta puuttuu vielä hyllyt ja ovi on edelleen maalaamatta. Eikä yläkertaan tule vielä sähköjä jne. Mutta ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen, meillä on nukkumiseen tarkoitettu huone. Ihan erikseen. Vau.

12 kommenttia:

 1. Onnea! Me ollaan hauskasti niin samoissa näiden uusien huoneiden kanssa kun meillä taas on keittiö käytössä, vaikkei sinne tule sähköjä kuin jatkoroikan kanssa. Mut suht hyvin pärjää niinkin ja ihan siitä ilosta, että se keittiö nyt on :)

  Tsemppiä koiruliinille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, helpottaa kyllä paljon, kun huone on siinä kunnossa että siellä voi jo asua. Ei niitä sähköjä ole ennenkään ollut, niillä mitään tee :D

   Poista
 2. Ihanan rauhallinen tunnelma teidän makuukammarissa. :) Tuolla varmasti uni maistuu. Meidän kisuliini ei myöskään osannut levätä sterilisaation jälkeen. Kaulurin kanssa oli vaikea kävellä eteenpäin, joten sitten mentiin peruuttaen. Pikaista paranemista potilaalle. Mikä muuten on tuo lattian maali ja sävy? On aika herkku. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maali on Sateenkaari värien lakkaöljymaalia ja sävy on jatkojalostettu Tikkurilan "akvarellista", eli ei ole oikeasti sinne päinkään. Tilattu maali oli liian sinistä, joten sävytin itse vihreällä. Mutta voin tiirailla jonkun värikartan kanssa, että mitä se suunnilleen vastaisi :)

   Poista
  2. Kiitti tiedosta. :) Täytyypä tutkailla värikarttoja. Yläkertaan johtavat puuportaat olisi tarkoitus maalata tänä kesänä ja oon miettinyt sinistä tai vihreää.

   Poista
 3. Ihanat värit, tunnelma, ja matto! Toivoisin, että meilläkin olisi ihan oikea kammari, nythän se on vain hankala tila, josta on kulkua joka suuntaan, joten mahdolliset fengshuit huitelevat missä sattuvat :D Tuo lattiansävy on aivan herkku. Taidan käyttää sitä vielä joskus jonnekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemma makuuhuoneen fengshui on silloin kohdillaan, kun sänky on aseteltu niin, että nukkuja näkee oven. Niin saa rauhallisimman unen, kun uhkaava oviaukko ei ole nukkujan takana. Ts. ehtii näkemään uhkatilanteet. Aika kauheaa, heti tuli vainoharhainen olo, kun luin tuosta :D En tiedä pitääkö tämä paikkaansa, en muista enää edes lähdettä.

   Poista
 4. Onnea uudesta kammarista! Kampauspöytä istuu niin kauniisti tuota tapettia vasten.

  Taika-poloinen... toivottavasti paranee kunnialla!

  VastaaPoista
 5. Samaa ajattelin kuin Susannakin tuossa yllä; rakastan tuota nimenomaista ruskean ja sinisen yhdistelmää. Onnittelut saavutetusta etapista ja paranemisia koiraparalle. Ne on hankalia kun ne ei aina ihan ymmärrä järkipuhetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susanna ja Laura: Sama täällä. Törmäsin joskus netissä kuvaan, missä oli tuota samaa tapettia vasten konjakinruskea laukku ja olin ihan "oooooh tui tui <3" :D Siitä siis tuli hirveä hinku tuollaisten kullanruskeiden huonekalujen ja sinisen taustan yhdistämiseen.

   Neiti paranee huimaa vauhtia, haava on umpeutunut nätisti. Yleinen murjotus on vaan henkistä laatua, kun ei saa tehdä mitään.

   Poista
 6. Onneksi olkoon! On varmaan jännittävää nukkua ensimmäistä kertaa uudessa kammarissa! Toivottavasti saatte siellä monet hyvät unet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän, ainakin pari yötä ollaan nukuttu jo hyvin levollisesti, kun ruokaa rääkyvät kissatkin on saanut toiselle puolelle ovea.

   Poista