perjantai 17. helmikuuta 2012

Menee vaaralliseksi..

Eijffinger Pipiltä on tullut uusia tapetteja ja minä rakastan niistä jokaista. Mulla on nyt hyvin paha ongelma. Mitä jos tapetoin jokaisen seinän eri tapetilla? Ehkä en, mutta tuota tummansinistä on pakko saada johonkin.
Yläkerran rappukäytävä on edelleen vähän auki, ajattelin siihen keltaista Kiurujen yötä, mutta toisaalta sitä tulee jo sinisenä keittiöön ja tuo sininen kurkistelisi ehkä paremmin sopivana ulkoeteiseen, johon tulee myös sinistä. Tai sitten laitan sitä ulkoeteiseen, johon etsin alunperin sinistä tapettia sinisen oven kaveriksi ja johon  olin laittamassa Kirsikkapuuta.

Tapetit on mun heikko kohtani nykyään, lapsena mä liimauduin kauppojen kenkäosastolle, nykyään mies löytää mut aina rautakauppojen tapettiosastolta.

Kuvat: Seinäruusu

Alimmainen violetti on vähän jokeri, se on hauska, mutta menee ehkä liian hipiksi.

Mitäs tykkäätte?

2 kommenttia:

  1. Voi sinua kirottua!!!!! Juuri eilen bloggasin violetin seinän haaveistani ja siinähän se olisi täydellisistä violettia tapettia tarkoituksiini! En uskalla edes kurkata, mitä moiset ihanuudet kustantavat. Tieto on tuskaa, tälläkin kertaa.

    :-)

    VastaaPoista
  2. Mä itseasiassa ajattelinkin, että sinä varmasti tykkäisit :D

    Seinäruusun sivuilta tuota saa tilattua 79e/rulla. Onhan ne vähän tyyriitä.. mut ite oon ajatellut niin, että seiniä joutuu katselemaan useita vuosia, parempi olla kerralla täydellinen, ei jää harmittamaan varasuunnitelmat.

    VastaaPoista