tiistai 13. joulukuuta 2011

Arkeologisia kaivauksia

Päätin tänään vapaapäivän kunniaksi repiä vihdoin ja viimein yläkerran portaista entisen asukkaan matot. Matot oli kiinnitetty portaisiin mm. nauloilla ja niiteillä. Mattojen alta paljastui lisää samaa sinistä linoleumia, mitä meillä on muuallakin. Rapsuttelin vähän murenevia reunuslistoja ja lopulta kävin hakemassa vasaran ja remonttipuukon ja revin linoleumin ja sen alla olleen kovalevyn pois. Tuloksena se, että nyt on neljä porrasta rapsutettu siihen kuntoon, että ne vaatii hionnan ja maalikerroksen. Rappukäytävän remontointi ei ollut vielä aiheellinen, vaikka siitä oli puhuttu. Näköjään vauhditin sen remontin käynnistymistä ja rikoin meidän remonttitauon :D


 Tästä..


 ..tähän. Lujaa, vanhaa lautaa.

Olen ollut todella levoton olohuoneen remontin jälkeen, kun miehen kanssa sovittiin, että nyt pidetään taukoa rempasta. Olen yrittänyt lievittää remontti-innostusta suunnittelemalla, mikä taas ei ollut hyvä idea. Haluan miljoonaa eri tapettia ja väriä ja en jaksa odottaa, että saan suunnitelmat toteutettua!

En vaan osaa päättää, että tulisiko rappukäytävään Ritva Kronlundin Kirsikkapuuta harmaana, vai jotain muuta. Ja jos tulee, niin punaiset vai harmaat portaat? Molemmat kävisi ja punaiset portaat olisi kiva piriste. Ulkoeteisen lattiasta tulee todennäköisesti harmaa ja olen jo päättänyt, että eteisen penkistä tulee punainen. Portaat siis nousevat ulkoeteisestä. Tällä hetkellä välissä on ovi, mutta tarkoituksena on rakentaa verannasta lämmin ensi keväänä.

Joten, pitäisi päättää mikä näistä tapeteista tulisi rappuun:


Kuvat: Tapettitalo

Alunperin vaaleampaa sinistä kiurua piti tulla ulkoeteiseen, sitten halusin sitä paljon isommalle seinälle ja sitä piti tulla keittiöön. Mutta nyt mietin, että se voisi olla hyvä vaihtoehto rappukäytävään ja tummempaa kiurua voisi laittaa tulevaan keittiöön. Rappusiin sopisi kyllä niin hyvin jokin vaaleakin ja silloin punainen maali sopisi itse rappusiin. Liikaa vaihtoehtoja ja sauna odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti