torstai 7. helmikuuta 2013

Tapettipulma osa 666.

Mielipiteitä innokkaat sisustajani! Mies sanoo "Ihan sama" kaikkeen, joten mä tartten nyt apua. Ihan liikaa vaihtoehtoja.

Meidän rapuista on tulossa punaiset, yläkerran lattian väristä ei ole mitään hajua, se määräytyy tapetin perusteella. Kattopaneeleista en tiedä maalataanko valkoisella vai tuleeko nyt sitä lakkaa. Jos menee liian monimutkaiseksi ja aikaa vieväksi, maalia tulee. Yläkertaa kun on rempattu jo toukokuusta asti, niin alkaa huvittaa ajatus mutkien suoristamisesta.

 Mutta mua hankaa nämä tapetit. Punaista hyasinttia on jo ostettu pari rullaa alesta, mutta ne voi käyttää muualle, jos ja jos. Tila on aika pieni, kahden tapettirullallisen kokoinen, siinäkin saattaa olla liikaa. Alkujaan piti laittaa vaaleaa Kirsikkapuuta, mutta tuli vähän sellainen fiilis, että ehkä yksi blogitapetti, se kiuru, riittää meidän taloon.

Tässä vaihtoehtoja, mitäs sanotte?

Kirsikkapuu


Hyasintti

Kamomilla

Karpalonkukka

Tunturikukka

Kaiki kuvat tapettitalo.fi

Rappukäytävän paneelista tulee nyt vaalea, varmaankin valkoinen. Liian vaaleaa ei saa olla, muuten lähtee järki.

Siellä on jo lattia valmis ja yksi väliseinä pystyssä, jaiks!

6 kommenttia:

 1. Mä jostain syystä ihastuin noista tuohon kamomillaan. Jotenkin se jatkaisi kivasti rappujen punaista... Maalaisiko sen yläkerran lattian sitten valkoiseksi vai kukkien keskustan kellertävällä ja listat valkoisella. Se voisi olla tosi raikas yhdistelmä. :) Mutta oikeastin kauniita noi on kaikki. :) Kakkossuosikki on sitten toi vihertävänsävyinen kirsikkapuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamomilla voi hyvinkin olla vahva ehdokas. Käytiin just hypistelee mallia, niin se olikin yllättäen tosi oranssi. Saa nyt nähdä miten käy. Vihertävä kirsikkapuu olisi tosi kiva, mutta se valkoinen siinä on liian..valkoinen :D Se olisi hauska, jos siinäkin olisi vähän punaista. Päätöksiä, päätöksiä.

   Tilattiin just samalla kiurut makkariin, loppu tehtaalta, menee helposti 2kk toimituksessa, niin käytävänkään tapeteilla ei ole mikään kiire. Saadaan ihan varmasti helposti kulutettua se 2 kk tuolla yläkerrassa.

   Poista
 2. Kuvien perusteella kirsikkapuu (vaalea/vaaleanpunainen) on suosikkini näistä. Inhokki taasen karpalonkukka. Melkoinen migreenitapetti. .___.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa tuosta migreeniasiasta sanoa, kun meillä oli tosiaan ennen punvalkoista sirkusraitaa melkein koko asunto :D Olen ehkä vähän jäävi arvioimaan siltä kantilta. Levotonhan se kyllä on.

   Poista
 3. Jos se rappujen sävy on Vadelma, niin ehdottomasti näistä tuo viimeinen, olisi raikas kun valkoisten paneelien jälkeen jatkuisi rappujen väri. Ellei löydy joku vielä vadelmaisempi tapetti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rappusiin on ehkä tulossa Puolukkaa, oon sitä tässä pohtinut, että kumpaa kannattaisi. Värimallit on aina niin hämäriä, että niistä on paha vertailla.

   Mulla on nyt kyllä joku paha ongelma näiden valkotaustaisten tapettien kanssa :D

   Poista