torstai 9. elokuuta 2012

Värikimara

Näin alkuun voisin ottaa Tapettitalon valikoimista esimerkiksi nämä:

tapettitalo.fi
Iltavuoron jälkeen ei meinaa oikein uni tulla. Silloin on liikaa aikaa pähkäillä ja yleensä eksyn katselemaan tapetteja silmät palaen. Olinhan jo aikaa sitten päättänyt, mitä tapetteja meille tulee, olinhan?

Ja toki mukaan mahtuu muidenkin valmistajien tapetteja, joita ei edes ole tähän kerätty.

4 kommenttia:

 1. Minäkin voisin ottaa kaikkia noita :)

  Uusimpaan postaukseesi liittyen: ihanaa, että oot päässyt tuulettumaan ja unohtamaan remppahuolet. Tuollaisia reissuja tarvitaan, että pysyy järki tallella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyllä tosi kiva päästä välillä kotoa haistelemaan muita tuulia. En edes muista milloin oli edellinen kerta :D Pitää kyllä tulevaisuudessa käydä useammin "ulkona". Saa välillä vähän muutakin ajateltavaa.

   Poista
  2. Kannatetaan! Mulla on mökkihöperyys vielä pahemmin uhkana kun teen vielä kotona töitäkin ja ollaan aivan böndellä. Tällä viikolla olin tiistaina kaverin kanssa Tampereella ja huomenna Poriin syömään & leffaan isännän kanssa, ihan supersosiaalinen kaupunkiviikko meikäläisellä :)

   Poista
  3. Joo, mekin ollaan aika syrjässä, vaikka ympärillä on kyllä naapureita. Mulla ei ole omaa autoa ja bussit kulkee miten kulkee. Normaalisti käyn vaan töissä ja siitä takaisin kotiin ja vapaapäivät, joita on aika paljon osa-aikaisella, jumitan kotona, kun ei viitsi lähteä erikseen kaupunkiin.

   Ehkä pitäisi perustaa jokin Mökkihöperöityneet remonttibloggaajat ry. Voitaisiin sitten tavata puolueettomalla maaperällä ja irtautua arjesta :D

   Poista