tiistai 15. toukokuuta 2012

Järkyttävää

Moni on varmaan lukenut lehdistä, tai ainakin kuullut, Janne Katajan hometalosta. Minäkin olen vain kuullut juttuja Riihimäellä asuvalta tutulta, mutta nyt törmäsin Katajan blogiin talon vaiheista. Ihan järkyttäviä virheitä tehty peruskorjauksessa. Kamalaa, että noin kaunis talo on menty pilaamaan tuolla tavalla. Vielä järkyttävämpää on se, miten hankalaksi noinkin yksinkertainen asia on mennyt oikeudessa. Näkeehän tuon nyt jokainen omilla silmillään, mistä se vaurio ja homehtuminen johtuu ja että se on sen remontin tekijän vika.

Tulee vaan noista kuvista taas mieleen, että mitähän meidän katolta löytyy :D Sielläkin on villat peltiä vasten, eikä tuuletusrakoa, mutta toistaiseksi ei ainakaan ole muovia tullut vastaan. Meillähän ne vedet on kyllä valuneet iloisesti välikattoon, sieltähän ne lahot sitten löytyy. Osa on jo löytynyt. Heh.

Käykääpä lukemassa.

4 kommenttia:

 1. Selasin nopeasti kuvia ja ällistyin. Uskomattoman kamalan näköistä. Pitää tutustua ajan kanssa paremmin.

  Sinulle on haaste blogissani. Että jos ei satu muuta tekemistä olemaan... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti haasteesta, pitää jonain päivänä paneutua asiaan :)

   Poista
 2. Luettiin isännän kanssa koko blogi. On kyllä sääli! Onneksi meillä on muovit ja villat vuodelta -87 vaan seinissä, eikä sielläkään enää kuin puolessa talossa. Sopii vaan toivoa, että nykyään ymmärrettäisi jo tehdä asiat eri tavalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä yhtään, mitä meidän katolta löytyy. Tällä hetkellä se todennäköisin vaihtoehto on se, että ryömintätilassakin on ehkä 10cm kivivillaa. Siellä jossain viinapullojen ja paperisäkkien alla, mitä siellä näkyi. Mitään ilmarakoja ei ole vinoilla osuuksilla ollenkaan ja kaikki on peltiä vasten. Ja märkää. Pitää nyt toivoa, että sieltä ei mitään todella vakavaa löydy. Lahoahan siellä on ihan varmasti. Mutta jos nyt edes kantavat olisi ehjiä. Ja tehtiin tuuletusaukot viime syksynä päätyihin, niin nyt siellä vaihtuu edes ilma. Että ei se ole talven aikana ainakaan huonompaan suuntaan voinut mennä. Ehkä..

   Poista