sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Haaste

Sain Susannalta haasteen jo joku aika sitten, mutta olen ollut edelleen kyynärpäitäni myöten mullassa pihalla, joten en ole ehtinyt ajattelemaan edes koko blogia. Tai olenhan minä ottanut kuvia teille ja puuhaillut vaikka mitä, mutta en ole ehtinyt päivittämään. Jonkin pihaesittelyn laitan alkavalla viikolla, lupaan sen.

1. Mistä tulit tänään iloiseksi?
-Raadoin niska limassa helteessä, että sain mansikkamaan rajattua tiilillä ja ensimmäiset taimet maahan. Kyllä sielu lepäsi, kun hoipuin sen apinanraivon jälkeen nestehukkaani hoitamaan. Raivattiin myös yläkerta remonttia varten ja aitaprojektikin edistyi. Tehdyt työt <3

2. Inhoatko jotain julkkista? Ketä ja miksi?
-Inhoaminen on aika voimakas sana, enpä varsinaisesti. Lähinnä olen sitkeästi välittämättä tietyistä tapauksista :D
 
3. Elämäsi tähtihetki?
- Tämä on todella hankala. Mutta kaipa jokainen päivä on jonkilainen tähtihetki, kun oon löytänyt noin kivan miehen ja se vielä sietää mun levotonta ja tuittuisaa luonnettani. Ja tämä yhteinen koti. Vaikka se vaatii tällä hetkellä todella paljon työtä ja aikaa, se on / tulee olemaan kaiken sen vaivan arvoista.

4. Romanttisinta, mitä sinulle on koskaan tehty?
-Mies kirjoitti kerran sellaisen _oikean_ rakkauskirjeen sinetteineen kaikkineen.

5. Onko elämässäsi jotain, mitä kadut? Haluatko kertoa, mitä se on?
-Joitakin nuoruudessa tehtyjä tyhmyyksiä, sen kummemmin erottelematta  ja tarkentamatta.

6. Mukavin lapsuusmuistosi?
-Metsäretket vanhempien ja isovanhempien kanssa. Juhannukset rantakalliolla perheen kanssa. Metsissä samoilu jo edesmenneen koirakaverin kanssa.

7. Jos saisit säätää yhden lain, mikä se olisi?
-Omaisuudelle yläraja. Toisilla on liikaakin millä mällätä, toisilla taas ei riitä raha ruokaan. Ja maailmanrauhakin olisi ihan jees.

8. Turhin tavarasi?
-Varmaan kaikki ylimääräinen pukeutumiseen liittyvä, esim. kymmenet käsilaukut (joista käytän ehkä kolmea..) :D
 
9. Mitä et uskalla tehdä, vaikka haluaisit?
-Haluaisin lähteä extreme-vaellukselle. Vaikka Huippuvuorille, Grönlantiin tai Pohjoisnavalle. Mutta rehellisyyden nimissä tieto ja taito ei riitä ja pääsisin vain hengestäni. Jääkarhut on kivoja, mutta niitä voisi olla kivempi katsella kaukaa. Jos ensin talvivaellukselle Lappiin.

10. Minkä kirjan luit viimeksi?
-Dan Simmonsin Kalin laulu. Surullinen, ahdistava ja kuitenkin ihan loistava.
 
11. Pahin pelkosi?
-Terveyden menettäminen, niin oman kuin läheisten. 

Ja asiaan kuuluu, että keksin 11 kysymystä ja nakitan seuraavat 11 onnellista ihmistä vastaamaan. Jos siis olisin terhakka ja kuuliainen. Mutta koska olen ennemmin hieman rebel ja ehkä vähän kohtelias (ja keskittymiskyvytön), nakitan vaan sellaiset, joista tiedän aika varmasti, etteivät ole tätä aikaisemmin tehneet. Kyselyt on kivoja, kunhan niitä ei tule ovista ja ikkunoista jokaisena päivänä, eikös juu.

Tanjuska (Villa Eskola)

1. Mikä on lempi tuoksusi?
2. Entä lempi äänesi?
3. Paras ateria, minkä olet syönyt?
4. Jos saisit valita vain yhden kodinkoneen asuntoosi, mikä se olisi?
5. Onko sinulla jokin askare, jonka tekemistä välttelet viimeiseen asti?
6. Mitä asiaa odotat innolla?
7. Fanitatko jotain / jotakuta?
8. Rakkain metsiin / luontoon liittyvä muistosi?
9. Onko sinulla jokin rutiini, jota ilman et selviä aamuista?
10. Seuraavana vapaapäivänäsi aiot..?
11. Jos saisit mahdollisuuden käyttää taikuutta yhden ainoan kerran, mihin käyttäisit sen? (Ei mitään rajoja)

Ja vähän muistakin jutuista. Olen alkanut haaveilemaan tästä Tapettitalon sinisestä Apilasta. Se sopisi hyvin sisäeteiseen, jonka remontti on tällä hetkellä kesken. Se ei olisi sinällään iso homma, mutta tällä hetkellä on niin paljon muutakin tärkeämpää. Kattopaneelit ajateltiin laittaa jo, kun laipio on raakalaudalla lahovaurion korjaamisen jäljiltä. Ongelmana on vaan se, että jonkun pitäisi jaksaa maalata ne paneelit. Ei olisi iso homma, mutta joskus näillä asioilla on vaan tapana venyä. Ja jäädä. Mulla on myös ennestään peili, jossa on kultaiset kehykset, sopisi siis todella hyvin. Öh, se oli se tärkein perustelu siis?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti