perjantai 11. toukokuuta 2012

Öö

Vaihdoin sitten ulkoasua, koska menetin naisellisesti hermoni. Ja laitoin pärstäni näkyviin. Villiä. Outoa, että puolet elämästään nettiyhteisöissä luuhanneelle ihmiselle oli hirveä kriisi laittaa naamansa blogiin, jota kirjoittaa julkisesti. Koska jokuhan saattaa ihan oikeasti lukea tätä. 

Niin, se ulkoasu. Kokeilen myös isompia kuvia. En ehkä ole vieläkään täysin tyytyväinen, mutta ehkä tämä menettelee taas vähän aikaa. Ja vanhoja postauksiakin pitäisi muokata hiukan. Jos joku tulee tänne vasta nyt ja huomaa, että tekstit vaeltaa, niin se on vaan väliaikaista. En oikein alussa jaksanut keskittyä ulkoasuun, kunhan oli siedettävä.


Olihan mulla jotain asiaakin. Mitä nämä kukat ovat? Näitä kasvoi lapsuudenkodissakin ja luulin näitä jonkin aikaa idänsinililjoiksi, mutta ilmeisesti ne eivät ole niitä, koska laitoin liljoja näiden viereen ja ne näyttää tukevammilta. Tai sitten uudet lajikkeet ovat tukevampaa sorttia? Nämä ovat varmaan olleet täällä jo vuosia.

3 kommenttia:

 1. Hieno ulkoasu ja kaunis kuva :)

  Mun mielestä tuo kukka on skilla, luulisin että sama kuin Idän sinililja. Korjatkaa joku viisaampi, jos olen väärässä! Kuulemma leviää siemenestäkin, vaikka sipulikasvi onkin.

  VastaaPoista
 2. Joo, idän sinililjaksi minäkin väittäisin, niitä on vissiin eri sortteja, kova leviämään sinne sun tänne, ei pysy penkissä. Muistankohan oikein, et olis syötynä myrkyllinen? Taikaa vaan aattelin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkakauppias väitti mulle, että mitkään sipulikasvit ei ole varsinaisesti myrkyllisiä, mut tuo nyt kovasti vaikuttaa siltä, että olisi vähän. Ei Taika onneksi vielä ole osoittanut mitään kiinnostusta kukkien syöntiä kohtaan, mut mistäs sitä tietää. Pitää tarkkailla.

   Poista