perjantai 2. maaliskuuta 2012

Hommat vaan siirtyy

Eipä tullut putkimies, kun oli autuaasti unohtanut. Tulee viikon päästä maanantaina, sitten laitetaankin samantien vedet poikki. Ilmeisesti aika tyypillistä putkimiehiltä, miehen vanhemmatkin sanoi, että niitä on sitten hankala saada paikalle :P No, väliäkö tuolla. Keksin jotain muuta sillä aikaa.

Tänään aamu alkoi pihan lapioimisella. Rinnetontti on kiva, mutta siinä vaiheessa se ketuttaa, kun yrität saada autoa ylös sitä rinnettä, kun se uppoaa 20 cm sohjokerrokseen. Saatiin sentään portista sisälle, ei toivoakaan, että saisi autotalliin asti.

Olen tehnyt nyt salapoliisityötä hieman ja harmaan sävyksi taitaa olla valikoitumassa Sade tai Kaste. Ja Uulaa se nyt tulee olemaan. Muut on aika hyvin suljettu pois. Venelakka on pakollinen, kun vanhaa lattialautaa näissä lattioissa ei ole alla kuin yläkerrassa ja uusi on kovin pehmeää. Pelkkä maali ja lauta ei tule kestämään tuon 30 kg koiran kiihdyttelyä ja venyttelyjä. 

Tästä tuli nyt vähän tylsä postaus, kun en jaksa kuviakaan laittaa. Pitää käydä juoksemassa koiran kanssa ja sitten pääsen siivoamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti