keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Löytöjä ja päättämisen vaikeus

Ehdin eilen ekaa kertaa paikallisille markkinoille. Lähdin etsimään puunkantokoria ja sellaisen myös löysin. Enää ei tarvitse kantaa puita Citymarketin muovikassissa :D


Kuten kuvasta huomaa, saimme mosaiikit lattiaan ja jopa listankin. Vähän pitäisi vielä rappauksia korjailla maalilla (kuvasta huomaa senkin..). Laatta on mustaa ruskeilla "läiskillä", mutta en tiedä huomaako sitä kuvasta, jos ei osaa etsiä.

Olen taas tuskaillut tapettien kanssa. Halusin aikaisemmin tätä vaaleaa lintutapettia, mutta tietysti lempimallistooni oli tullut ihanaa sinistä kukkatapettia linnuilla, joten nyt en enää tiedä kumpaa haluan. Hintaeroa noilla ei ole kuin 3 euroa, joten sitäkään ei ole järkeä käyttää perusteena. Jos laittaisin tummansinistä, sitä tulisi varmaan vain yhdelle seinälle ja loput tulisi valkoista paneelia. Lipaston, peilipöydän ja yöpöydän maalaisin silloin samalla sinisellä.Samaa tapettia saisi myös vaaleana, mutta menee ehkä liian tyttöilyksi. Mies tosin sanoi, että ihan sama. Sininen on jotenkin rouheempi.

Louis Body

Seinäruusu.fi

Seinäruusu.fi

Ja muutin varmaan kuudennen kerran mieltäni verannan suhteen, haluan sinne nyt vain paneelia, eikä ollenkaan tapettia. Yritin ajatella käytännöllisesti. Koira, kurakelit, pieni ravistus sisälle tullessa, paperitapetissa roiskeita, hampaitaan pureva emäntä.. Ei. Paneelit malataan vaaleanharmaalla. Naulakkoseinän voisi maalata jollain kirkkaalla värillä ehkä.

Kävin ostamassa kassillisen siemeniä ja taimikuppeja. Nyt pitäisi vielä innostua laittamaan ne multiin. Kasvihuonetta ei varmaan saada ensi kesänä tehtyä, mutta kasvimaan ajattelin kääntää. Leikkasimme omenapuutkin sunnuntaina ja eilen tervasin isoimmat leikkausjäljet. Vanha omenapuu oli kyllä niin retuperällä, että sitä joutui aika rankasti karsimaan. Toivottavasti se jää henkiin, kun on muutenkin jo aika laho.

Koirakin osallistui tervaamiseen, kiriskeli ja hinkkaili itseään omenapuuta vasten, kun silmä vältti. Ihme kyllä puhdistui aika vaivattomasti..

Täällä minä vaan suunnittelen ja muutan mieltäni. Kuka tietää, millaiset seinämateriaalit tulee mihinkin. Oon pahimmanlaatuinen tuuliviiri ja innostuja. Ai niin! Rautakaupasta lähti mukaan Uulan lattiamaalia ja sävy oli Sade. Onnistuin päättämään sentään jotain..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti