maanantai 9. joulukuuta 2013

Loppu on lähelläEnää listat ja loput sähkövermeet! Sitten poksautetaan pullo kuohuvaa ja eletään herroiksi, kun yläkerta on vihdoin valmis.

Sitten voidaan siirtyä seuraavaan kerrokseen, jossa ei toivottavasti tarvitse tehdä näin massiivista remonttia. Kop kop vaan. Keittiön lattian sisukset lyö kuitenkin vielä takaisin.

Päivä noissa käytävänkin tapeteissa meni, vaikka seinää on todella vähän. Tapetti riitti just ja just. Patterin ympäristö jouduttiin kokoamaan paloista, mutta ei sitä huomaa.

Aijai, me ollaan niin ylpeitä.

9 kommenttia:

 1. Edellisen peesiin. Hirmu kaunis! :)

  VastaaPoista
 2. Niin on sievä käytävä :) Meilläkin ollut iso remontti sisällä kuin ulkona. Nyt isoin homma jäljellä on nimenomaan vastaava käytävä. Tulisipa siitäkin näin nätti joku kaunis päivä.

  VastaaPoista
 3. Näyttää hyvältä! :). Tapetti loisto valinta, meille tulossa samaa, mut vaaleapohjaisena.. Odottaa vaan tapetoijaa, koskahan ois aikaa!?

  VastaaPoista
 4. Oijoi! Onnea maailman ihanimmasta rappukäytävästä! Ja yläkerrasta kans!

  VastaaPoista
 5. OOOOoooooh! Ihana! Upea! Onnittelut, olette kuohuvanne ansainneet!

  VastaaPoista
 6. Ihana rappukäytävä ja ihana tämä sun blogi! Paljon teillä on ollut työtä ja vastoinkäymisiä, mutta asenne on kohdillaan! Voimia tulevaan! Meillä alakerran remppa meneillään ja rappukäytävään taisi tästä tulla vinkkejä ;)

  VastaaPoista