keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Työhuoneen poppeliruusu

Tarjoilen maistiaisen. Heti näin vaatehuoneen esittelyn perään vielä. Tässä on suorastaan hurjaksi heittäydytty, kun kuvia on kertynyt, eikä ole päässyt laittamaan niitä koneelle. En vaan malta olla nyt laittamatta.


Katosta muuten tuli sittenkin melkein valkea. Se oli harmaa. Tuijotin sitä monta päivää tuon punaisen lattian kanssa ja lopulta hain autotallista valkoista maalia. Raja näkyy tuolla käytävän suulla. Käytävän katto pitäisi vielä maalata. Se mikä kävi makkarissa sinisen kanssa, ei käynyt työhuoneessa punaisen ja vihreän kanssa. Oli liian tunkkainen. Niin että muutin naisellisesti mieltäni, mies arvosti. Mutta tietää mun kehittävän näistä asioista hyvin pahoja fiksaatioita, joten valkoinen sai hyväksyntänsä. Tiedän, olen hirveä.

Lamppu löytyi kirppikseltä. Vein sen kirjaimellisesti jonkun nenän edestä. Työmatkani kulkee Pelastusarmeijan kirpputorin ohi ja tapana on kurkata näyteikkuna jokaisena aamuna. Jokin kiilsi!Töiden jälkeen ryntäsin apajille ja ostin sen. Eräs rouva oli viereisellä hyllyllä katsomassa jotain ihan muuta ja hän närkästyi kovin valtauksestani. Sain kuulla kassalle asti sitä, että hän oli haluamassa sen ja eihän nuoret edes pidä kristalleista, kenelle muka olin ostamassa sen. En ole sellainen nuori. Olen sellainen nuori, joka kirkuu riemusta, kun saa kauan etsimänsä kristallikruunun 58 eurolla. Tarkoitus oli sijoittaa tämä olohuoneeseen, mutta tässä olikin yllättäen niin tehokas valaistus, että sopii täydellisesti pimeään ja pitkulaiseen työhuoneeseen.

Tapetointi jatkuu viikonloppuna.

10 kommenttia:

 1. Olipas siinä varsin herttainen rouva :D Ihana huone! Punainen lattia on herkullinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ehkä hän ajatteli minun heltyvän ja luopuvan lampusta. Mutta nopeat syövät, hitaat eivät.

   Ja kiitos :)

   Poista
 2. Onpas nätti seinä, katto, lattia ja lamppu! Hyvä veto tuo valkaisu, raikastaa kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuuhuoneeseen se harmaa hämy sopii, mutta tuo työhuone on jotenkin niin pimeä, että se olisi muuttunut jo liian hämyiseksi. Olen itsekin todella tyytyväinen.

   Poista
 3. Siellähän on kohta yläkerta valmis, jee! Hirmuisen kiva vaatehuone, haaveilen itse myös sellaisesta, nyt vaatteet ovat juuri sellaisissa ällökaapeissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Eihän tässä ole pakerrettu kuin 1,5 vuotta vasta! Rappusiin pitäisi vielä ostaa paneelia ja saada ne maalattuakin jossain. Mutta isojen huoneiden osalta alkaa olemaan jo aika valmista. Toki tuohonkin menee varmaan pari kuukautta vielä, ennen kuin siellä on jokainen lista paikallaan..

   Poista
  2. Kyllä te ootte saaneet paljon aikaiseksi, ottaen huomioon kaikki katto- ja muut rakenteelliset hommat! Että kyllä voitte taputella itseänne selkään viimeistään sitten kun muutatte tuonne ylös :)

   Poista
  3. Kaikki vaan edistyy niin hitaasti, pidetään ehkä hurja kuukauden loma, ennen kuin on pakko repiä keittiö auki. Ylhäällä menee vielä jokunen kuukausi ja suunnittelin, että nukutaan remontin osalta talviunta pimeimmät kuukaudet ja aloitetaan keittiön kanssa sitten joskus helmikuussa.

   Me asutaan jo makkarissa. Tavallaan. Sänky on siellä, mutta itsellä ei kestä keuhkot sitä rakennuspölyä, joten olen evakossa sohvalla. Mutta kyllä tämä tästä. Ei mene kauaa, että työhuone on valmis ja sitten onkin enää rappukäytävä.

   Poista
 4. Meillä ihan samanlainen kruunu ja kirpparilta. Tykkään tuollaisista vanhoista kristallikruunuista...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Ne uudet ovat kaikki sellaisia krominvärisiä ja moderneja. Näissä on sitä oikeaa blingiä ja krumeluurimaisuutta.

   Poista