maanantai 8. huhtikuuta 2013

Sellainen päivä

Tänään tippuu taulut itsestään seiniltä ja armaasta riikinkukkokulhostani jäi käteen vain palanen, kun nostin sen tasolta.Onneksi pikaliima pelastaa. Taas.

Tänään olen jälleen kironnut takaoven betonipoteroa. Päivä on kulunut leppoisasti äyskäröidessä ja vettä keitellessä, kun sulamisvedet uhkaa tulla kellariin. 

Ja nyt on selvästi se aika vuodesta, kun ikkunafirmat alkavat taas ahdistella mainoksillaan. "Jos talosi alkaa olemaan teini-ikäinen tai vanhempi, on ikkunaremontin ja ovien vaihdon aika!". Meidän tönö pärjää jatkossakin vanhoilla ikkunoilla, kiitos vain.


Sain ikuistettua molemmat kissat samaan kuvaan. Loki on vähän ujo, se touhuaa omia touhujaan ja tulee hakemaan hellyyttä silloin kuin itselleen sopii. Siksi Lokia ei ole ihmeemmin kuvissa näkynyt. Nemi taas on kaikessa mukana aina, kuinkas muuten. Kissoilla on uunin päällä yhteinen iso pärekori, pienestä olisi tullut vaan riitaa.

Ostin punaista maalia tuota valkoista muurinurkkausta varten. Se odottaa selvästi maalausintoa ja keväisempiä säitä. Keskipihalla on edelleen polveen asti lunta ja lisää vaan tulee.

5 kommenttia:

 1. Kisut <3 Nemi on kyllä mainion näköinen katti ja vissiin myös luonteinen ;)

  VastaaPoista
 2. Nemin luonne on yhtä kahtia jakautunut kuin värityksensäkin :D

  VastaaPoista
 3. Tämä ei liity yhtään mitenkään tähän, mutta: Oliko joskus puhetta valurautaviemäreistä jossain minun tai sinun blogin kommenteissa? Vai muistanko ihan väärin... Rintamamiestalofoorumilla joku nimittäin huutelee valurautaviemärien perään ja mietin, että oliko sinulla tietoa että mistä sitä valurautaista viemäriputkea saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi olla sinun kommenteissa. Mä olen käsittänyt, että ihan uutta saa putkimiesten kautta. Itseasiassa löysin joskus Rintamamiestalofoorumin kautta jonkun blogin, jossa joku laittoi putkirempasssa rintamamiestaloonsa ihan uudet valurautaviemärit ym. Ja niitä oli ihan putkarit kyllä laittamassa. Sitä en tiedä saisiko sitä itse hankittua jostain. En kyllä yhtään muista sen blogin nimeä, joku perinneremonttikohde sekin oli.

   Kiinnostaisi kyllä itseäkin, jossain vaiheessa keittiön viemäri pitää uusia ja tilalle pitää saada nimenomaan valurautaputkea, kun se kulkee kellariin saunan kautta, suoraan kiukaan edestä. Muovinen voisi ehkä ottaa siitä kuumuudesta vähän itseensä.

   Poista
 4. Jooh, meillekin on soiteltu ikkuna-asioissa ja mainoslappua löytyy postilaatikosta silloin tällöin. Tällä kylällä ei enää kovin monia alkuperäisiä ikkunoita näy :/ Juuri äsken kävelin erään kivan rintsikan ohi ja totesin että ahaa siellä on remontti käynnissä. Ja pling, ikkunat hohtivat uutuuttaan. Kyllä surettaa!

  VastaaPoista