perjantai 22. maaliskuuta 2013

Pikakelaus

Ensin ketut kävivät huiskimassa hankia hännällään.


Sitten kolme ihmistä kaivoi uretaania seinästä. Vihoviimeinen homma. Jos joku harkitsee lisäeristävänsä kätevästi tällä tavalla, voin luvata, että seuraava asukas puhuu rumia selkäsi takana.


Lähti, kun kaivoi sorkkaraudalla silpuksi ja imuroi. Seinän takana on sisäeteinen ja seinän alalaidassa oleva aukko on kissojen kulkuaukko. Koska pitäähän niillä olla. Sitä vastalauseiden kuoroa ei kestä kukaan, jos ei ole.

Sitten äherrettiin kiroten viimeisetkin suirut kattopaneelia makkarin laipioon. Viimeinen suiru vei kaksi tuntia ja kahden ihmisen järjen.


Ja sittenkös todettiin, että voi herttileeri, kyllä se valkoinen on aika valkoinen.

Lopulta inspiraatio löytyi teepaketista.


Paneelit saavat harmahtavan kuorrutuksen ja lattiamaali saisi olla jäänsininen. Yöpöytä haluaisi olla vadelmaa ja kaverinaan saisi olla vihreää. Ja oranssia. Ja punaista.

Uulalta ei heru jäänsinistä maalia, Permon saisi sävytettyä ilmeisesti Tikkurilan Vanhan ajan värit värikartasta, mutta se itse Permo sitten. Taitaa olla aika leikkiä pikkukemistiä ja sävyttää itse.

Teekaupan täti tuijottaa liikaa teepaketteja, rakkauteni tähän vadelmateehen alkaa olla huolestuttavaa sorttia..

4 kommenttia:

 1. Oi että, teillä näkyi hienot revontulet!

  Hyvältä näyttää katto ja tulevat väriyhdistelmät. Olen niin heikkona tuohon Kiuru-tapettiin. Voi kun meiltäkin löytyisi joskus joku kolo, johon sitä voisi laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Revontulet oli kyllä mielettömät. Viimeksi oon nähnyt revontulia 2006 kevättalvella, oli jo aikakin siis.

   Tämä sininen Kiuru on mun lemppari, keltainen on toinen suosikki. Jos sitäkin laittaisi jonnekin, ellei ole liian karua laittaa samaa tapettia monessa värissä :D

   Poista
 2. Hyvät väriajatukset. Pankaas töpinäksi, että päästään ihastelemaan lopputuloksia! :)

  VastaaPoista