maanantai 11. helmikuuta 2013

Vanhoja osia jahdatessa

Sunnuntaina käytiin Metsäkylän Navetalla etsimässä vanhoja hormiventtiilejä, niitä ritilällä olevia malleja. Mistään ei saa ja sieltäkin kerrottiin, että niitä on todella vähän liikkeellä. Ne mitä oli tarjolla, oli valtavia. Jos siis jollakin on vastaava ylimääräisenä pyörimässä, etkä tiedä mitä sillä tekisit, niin täällä olisi yksi tarvitseva. Koon pitäisi olla n. 20 x 15 cm. Työhuoneessa on sellainen uusi muovinen kammotus ja haluan eroon siitä.


Samalla reissulla haettiin yläkerran rappukäytävään kaidepuuta ja pidikkeitä. Kätevää, kun on valmiiksi höylättyä kaidetta ja sieltä valkkaat vaan sopivan pituisen, maalaat tai mitä teetkään ja isket seinään. 


Ja se tavaran määrä oli edelleen ihan älytön. Pari vanhaa katkaisinta napattiin mukaan.Ja siellä oli nelijalkaisia olentoja, kaikki pörröinen kiinnostaa aina. Alpakat oli kyllä vähän pelottavia kavereita, ne tuijottivat maanisesti ja näyttivät siltä, että sylkevät hetkellä minä hyvänsä sua silmään.


Ja siellä oli vanha tuttu navettakissa, joka ei meinannut irrota sylistä. Sinne se jäi närkästyneenä katsomaan perään. Mies kyllä toteaisi tähän, että minä en irronnut siitä kissasta. Ehkä niin.

6 kommenttia:

 1. Pääsisipä häpistelemään kaikkea tuota tavaraa joku päivä. Harmi, kun Oulusta tahtoo olla vähän liiaksi matkaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä käymisen arvoinen kohde, suunnitelkaa joku etelän reissu niin, että puikkaatte Hämeenlinnan kautta :) Siellä saa helposti kulumaan useamman tunnin.

   Poista
  2. Ja heti perään lisään, että navettahan on auki vain sunnuntaisin.

   Poista
 2. Minäkään en ole käynyt tuolla koskaan. Vaikka se on niitä paikkoja, joissa vaan pitäisi käydä.

  VastaaPoista
 3. Täällä Oulussa Menneitten maja laittoi juuri fb-sivuilleen sekä nettisivuilleen päivityksen ilmanvaihtoräppänöistä. Sattuisiko sopivaa?

  http://menneittenmaja.fi/index.php?topic=58&story=135
  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa joo! Tuollahan on just passaavan kokoisia kolmekin. Kiitos suuresti, laitoin meiliä, josko nuo postittaisivat tänne eteläänkin yhden.

   Poista