perjantai 8. helmikuuta 2013

Riemua

Siellä on seinä ja siellä on lattia.


Ja väsyneen tekopirteä remonttisieppo. Tuohon tulee muuten sänky.

Vanhassa talossa selviää talvella, kun ostaa tarpeeksi norjalaisia villapaitoja, huopikkaat, lämpökalsarit ja vetää päähän äidin neuloman pipon. Ja villasukat. Ei pidä unohtaa villasukkia.

Tapettihommat ehkä selviää, Tanskassa asuva ystävä saattoi löytää tapettiani, katsotaan saako sitä vielä. Jos ei, niin sitten tulee varmaan vihertävää Kirsikkapuuta tai punaista Kamomillaa. Tilasin näytteitä Tapettitalosta muutamasta muustakin. Ja eihän tämä remontti siihen lopu, on hyvä olla läjä tapettinäytteitä, joista voi valita.

Nyt piilotetaan johtoja rakenteisiin.

10 kommenttia:

 1. Ihana kuva! Voin jo nähdä sängyn allasi.

  VastaaPoista
 2. Se punainen kamomilla oli tosi kivannäköistä! En ole aiemmin edes huomannut sellaista tapettia. Vihreä kirsikkapuukin on nättiä. Luulin blogien perusteella, että kirsikkapuuta saa vain harmaa-vaaleanpunaisena. Voisin laittaa sitä vihreänä meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se harmaa on kyllä nätti. Meidänkin piti sitä laittaa, mutta mulla taitaa tulla se jo korvista, kun sitä on kaikkialla. Pihlgrenin ja Ritolan ongelma on se, että niillä on todella surkeat kuvat tapeteista, sen takia näitä tapettivillityksiä varmaan syntyy, kun ihmiset kerrankin näkevät niitä tapetteja isolla pinnalla ja lopulta kaikilla on sitä samaa :D Niillä on todella paljon nättejä tapetteja, oikeastaan kaikki, mutta valtaosaa ei uskalla tilata, kun ei tiedä miltä ne näyttää isolla pinnalla.

   Poista
 3. Jes! Mahtava lopetus remppaviikolle!

  VastaaPoista
 4. Väittävät, että ihan vain vääntämällä suupieliä ylöspäin, saa onnellisuushormoneja erittymään, jotta kaipa sitä energiaakin tulee, kun jaksaa edes leikkiä energistä. ;) Toivotaan, että tapettiasia ratkeaa onnellisesti ja saat, mitä haluat.

  Mun mielestäni Ritolan tapettien nettikuvissa suurin ongelma on, että se painojälki ei vain kuviin tulostu niin kauniina ja pehmeänä eivätkä värit niin syvinä kuin mitä ne oikeasti ovat. Sit tietty auttaisi, jos sivuilla olisi isompia näytteitä kuvioista, mutta mä veikkaan, että kyseessä on ihan resurssipula. Tota puljua pyöritetään ihan käsittämättömän pienellä miehityksellä nykyään.

  VastaaPoista
 5. http://tapettitehdas.fi/

  Ai niin, mä olen yrittänyt levitää tota linkkiä, joka vie suoraan tehtaan omille sivuille Yllättävän suuri osa ihmisistä tihrustelee kuvia Tapettitalon sivuilta, joilla kuvat ovat paljon huonompia...

  VastaaPoista
 6. Ihan mahtava kuva! Ja mahtava on toki kuvan ilmeen aiheuttanut remonttitilannekin.

  Jep, olen itsekin huomannut tuon saman että noilla tapettitehdas-nettisivuilla on paljon paremmat kuvat ja lisäksi siellä on sellaisiakin malleja, joita Tapettitalon sivuilla ei ole.

  Ja loppuun on mainittava, että oon kyllä niin out kaikesta. En tiennyt, että Kirsikkapuu on suosittu tapetti. Meillä on siitä mallit, mutta minusta se kuvio oli niin iso ettei se sovi meidän melko pieneen ja hyvin vähän ehjää seinäpintaa sisältävään olkkariin. Pitäisi vissiin lukea enemmän niitä blogeja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuon kuvan jälkeen sinne on ilmestynyt vielä toinen seinä ja karmitkin on jo paikoillaan. Hitaasti, mutta varmasti. Saa nähdä miten kauan kattopaneelien asennukseen menee, kun mennään taas normaalilla arkiaikataululla..

   Ehkä se ei ole niin justiinsa, säästyy kaikilta hömpötyksiltä, kun ei seuraa :D Kiurujen yöhän ei ole niin in enää, nyt kovin juttu on toi Kirsikkapuu ja se on tällä hetkellä koko firman myydyin tapetti.

   Oon kans huomannut, että tehtaan sivuilla on paremmat kuvat, ainakin värit on paljon paremmat. Vihreä poppeliruusu, mitä meillä tulee olohuoneeseen, se on Tapettitalon sivuilla vihertävän harmaa ja Tapettitehtaan sivuilla ihan kunnon vihreä. Ja se väri on todellisuudessa ihan kunnon vihreä. Mutta ei niitä Tapettitehtaankaan kuvia voi hirveesti kehua. Ehkä bloggaajien pitäisi kunnostautua ja lähettää kuvia tapeteista seinillä, auttaa vähän kotimaista tapettifirmaa. Aika monella on kuitenkin pätevät kamerat, joilla saa hyvälaatuisia kuvia.

   Poista
  2. Voi tätä sivistyksen puutetta...! Joku lukija vinkkasi minulle siitäkin, että ne sellaiset virkatut matot ovat nyt tosi in ja juuri niissä inhoamissani maalaisromanttisissa huusholleissa. No, meidän epäromanttiseen pula-ajan kotiimme tulee naapurin Kirsin virkkaamat matot molempiin huusseihin, surffaan trendien aallonharjalla.

   Tuo on kyllä totta että niitä tapettikuvia pitäisi sinne ihmisten laittaa enemmän. Kyllähän ne tapetit nyt huoneissa ja eri valaistuksissa ja tiloissa näyttävät ihan toisenlaisilta kuin jonain pikkuruisena mallilappusena. Kampanja pystyyn, täten haastamme kaikki perinnehippiremontoijat talkoisiin!

   Poista
  3. Virkatut pitsimatotkin taitaa alkaa olemaan jo vähän so last season. Niiden suurin aallonharja taisi olla parisen vuotta sitten. Nyt suurin hitti on ne sellaiset riemunkirjavat inkamatot. Vai jokohan nekin jo vähän meni?

   Meilläkin on mummon virkkaama pitsimatto ja meinasin pyytää toisenkin keinun alle, eikä meidän torppaa voi juurikaan kuvailla maalaisromanttiseksi :D

   Poista