torstai 1. marraskuuta 2012

Sillo ennen vanhaan

Viimeksi, kun meillä oli ihan oikea makuuhuone, se näytti tältä:


Joskus on ikävä noita tapetteja, useimmiten ylipäätään makuuhuonetta. Tapettia onneksi löytyy vielä sen verran, että ajattelin tapetoida vaatehuoneen seinät sillä. Saa vähän sirkusta mukaan uuteenkin kotiin.

En koskaan pitänyt tuosta vaaleasta laminaattilattiasta, mutta ei sitä kannattanut lähteä vaihtamaankaan, kun asunto oli remontoitu entisen omistajan toimesta. Me ostettiin vain maalia ja tapettia.


Eräällä oli lievä pakkomielle punaiseen väriin, raitoihin ja vanhoihin mainosjulisteisiin. Se oli sitä aikaa, kun mattoja ei ollut muualla kuin makuuhuoneessa, koska Taika oli siinä iässä, että pidätyskyky oli pisimmillään puoli tuntia.


Keittiökin oli nykyistä huomattavasti edustavampi ja toimivampi. Verhojahan ei ollut, koska pieni koiranpentu tykkäsi roikkua niissä.

 

Kylppäri ja vessa oli entisen asukkaan remontoimat, siellä oli maailman mielenkiintoisimmat sähköviritelmät, jota kuvaa hyvin se, että etsin puoli vuotta pistorasiaa vessasta ja lopulta löysin sen tuon valohyllyn päältä. Siis irtonaisen pistorasian, joka lojui seinästä tulevien paljaiden pikkujohtojen varassa.  Keittiössä oli myös todella mielenkiintoiset tasovalot, niistäkin roikkui johtoja, jotka oli patentoitu maalarinteipillä kaappien pohjiin kiinni. Lienee sanomattakin selvää, että sähköjen kanssa oli pientä viilausta?

Kuvat on muuten välittäjän ottamia, jotka hän talletti meille muistoksi. Jos hän nyt päätyy tänne ja kiusaantuu kuvien jakamisesta julkisesti, niin saa ilmaista huolensa. Mutta en usko.

Piti pitää pieni muistelus kaiken remontin keskellä.

5 kommenttia:

 1. Teillä on ollut mukava koti :) Kiva punainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Se oli kiva kotikolo, vaikka näin jälkeenpäin ajateltuna se vaikuttaa tosi kylmältä ja sieluttomalta betonilokerikolta. En edes tajua, miksi me päädyttiin ostamaan silloin kerrostaloasunto puutalon sijasta ekalla kerralla. Tuntui kai vähän siltä, että liian vaikeaa, kallista jne.

   Ei musta olisi kyllä enää kerrostaloon asumaan.

   Poista
 2. Tykkään minäkin noista sirkustapeteista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä tosi kivat. Lähes kaikki vieraat reagoi niihin ekalla kerralla silleen "Oho!" :D Ja yksi sai niistä migreenin.. Vähän huonoa laatua ne kyllä olivat, sellaista lirua paperitapettia, joka tummui heti sängynkin vierestä, kun sitä vasten oli nojailtu, eikä puhdistunut millään. Mut vaatehuoneessa se varmaan menee hyllyjen taustalla.

   Mut ei mua kyllä ole tarkoitettu asumaan hempeän vaaleiden värien keskellä. Pitää olla särmää :) Tajusin sen taas, kun kattelin näitä kuvia. Välillä blogien vaalean valkoiset keittiöt ihastuttaa, mutta taidan olla liian levoton pastellin ystäväksi.. Liian kliinistä sanon ma.

   Poista
 3. mieki just vähän aikaa sitte aattelin tehä koosteen entisistä vuokrakämpistä :)

  VastaaPoista