perjantai 26. lokakuuta 2012

Varsinaisia talviomppuja

Talvi yllätti puutarhurit. Olisihan ne kai voinut jo kuukausi sitten kerätä, mutta hyvin tuntuivat puussa viihtyvän, joten sinne jäi kunnes..


Vaikuttavat edelleen ihan säilöttäviltä, vaikka kuori oli mennyt vähän hassuksi.

Ja meillä on ollut täällä jo kaksi viikkoa draamaileva tyttömuutti, jonka kolmannet juoksut ovat olleet varsin tunnerikkaat. On kiukkuiltu, oltu huomionkipeitä ja nyt on se vaihe, kun kaikelle pitää ulvoa ja masentaa. Ja se masentaa erityisesti, kun joutuu pitämään housuja. Ekoina päivinä syötiin kaksista pöksyistä kuminauhat ja nyt keskiviikkona käväisi koiramainen mahatauti, joten enempiä kertomatta uudet pöksyt meni tehopesuun ja askartelin niksipirkkamaisesti vanhoista boksereista juoksuhousut. Kai tää nyt menee semmoiseen DIY osastoon?

"Masentaa."

Ja meillä on verannalla matto! Kirppikseltä 7 eurolla, ei paha. Vaatii pesua, mutta menee hyvin talvella tuossa, sotkeutuu kuitenkin. Ihan sitä silmällä pitäen, jos meillä on parin kuukauden päästä yläkerrassa makuuhuone, olisi kiva jos olisi jotain lämpöisempää lattialla, ettei tarvitse varpaitaankin jäädyttää vilahtaessa aamulla alakertaan.Lattia on vaan oviin verrattuna niin korkealla, että joutuu kikkailemaan, että oven saa auki matonkin kanssa. Jos ensi keväänä saisi kiskaistua nuo repeilleet linoleumit, levyt ja raakalaudat pois ja saisi lautalattian tilalle, olisin onnellinen.


Ja viime viikolla meillä nautittiin eksoottisia herkkuja suoraan tuubista. Ei pitäisi koskaan unohtaa rasvoja mihinkään koiran ulottuville. Kaikki voiteet on ihaninta herkkua, vaikka harvoin sitä pääsee kokonaista tuubillista nauttimaan.


4 kommenttia:

 1. Onpa koreat pöksyt!

  Entisellä heilallani oli pitbull, ihana olento, joka oli aina ihan selvästi YLPEÄ, kun sai pöksyt jalkaansa. Se tykkäsi kaikenlaisista vaatteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taika ei kyllä tykkää. Se suostuu pitämään niitä nyt, mutta koko olemus kertoo, että se tekee sen vaan pakosta :D Tänä aamuna ne taas juoksi miehen kanssa piippua ympäri, koira ilkikurisesti edellä ja mies housujen kanssa perässä, kun neiti tuli ulkoa. Kai ne hiostaa sitä, kun karvaa on muutenkin niin paljon.

   Poista
 2. Vanhoja juttuja kommentoin, mutta menköön: Päivän piristys tuo Susannan maininta vaatefriikistä pitbullista :D Olinkin sen tarpeessa. Itsekin tulin kommentoimaan housuasiaa. Että voi mahoton mitkä pöksyt! Ja etenkin koira niiden sisällä. Tuo eka pöksykuva on ehkä maailman hellyttävin. Mein koiraneitokaisella on niin siistit juoksut ettei niitä ees meinaa huomata. Ei siis oo ollu tarvetta housuillekaan, mutta laitan bokserivinkin korvan taakse :)

  VastaaPoista
 3. Mitä mie täällä sekoilen... eihän tuo vanha ollu. No, parempi näin :D viikonloppuja!

  VastaaPoista