perjantai 28. syyskuuta 2012

Elämän pieniä iloja

En tiedä teistä muista, mutta minä ainakin rakastan syksyä.Ja olen ehkä provosoiva, mutta sade ei haittaa pätkääkään. Sekin on vaan kivaa nyt.


Tämä verenpisara jaksaa vaan kukkia. Koko kesän se kituutti ja innostui nyt syksyllä vasta ihan kunnolla.

Jos poseeraan ja pidän tassua tälleen oudosti?
Löysin tänään varsinaisen aarteen, kun olin tappamassa aikaa bussia odotellessa. Metallisia johdonpidikkeitä! Luulin mokomien kuolleen sukupuuttoon jo 60-luvulla, kun ei mistään ole löytynyt. Näköjään eräs ruotsalainen firma valmistaa näitä edelleen ja nyt näitä saa taas. En voi sietää niitä muovisia nipukoita. Näitä oli vanhoissa johdoissa kiinni meillä ja ollaan käytetty niitä hyvin säästäväisesti. Nyt ei enää tartte pihistellä, ostin heti alkuun 100 kpl paketin. Vielä pitäisi löytää sellainen vekotin, jolla naputella näitä. Saa ne ilmankin laitettua, mutta joutuu vähän leikkimään Pelle Pelotonta.


Ja paras hankinta on nämä turkoosit söpöläiset. Voiko kumppareita sanoa söpöiksi? No nyt voi.


Olen metsästänyt näitä keväästä asti, onneksi Nokian oma nettikauppa pelasti.

5 kommenttia:

 1. Minä en ole nähnytkään tuollaisia vaaleanturkooseja Haita ennen! Ne ovat ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkoosi oli yksi niistä kevään erikoisväreistä. Kaikkia muita oon kyllä kaupoissa nähnyt, mutta näitä turkooseja ei löytynyt mistään. Tilasin Nokian tehdastuotteen sivuilta suoraan, mut kyllä kannatti.

   Poista
 2. Moi, mistä löysit noita metallisia johdonpidikkeitä? On ollut etsinnässä ja olisin tosi kiitollinen tiedosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Clas Ohlsonilta saa, siltä osastolta missä on kaikenlaista sähkötarviketta. Saa pienempinä paketteina ja myös sadan kappaleen paketeissa. Eivät olleet edes kalliita, olikohan 7 euron paikkeilla.

   Poista
 3. Kiitos! Ja paljon tsemppiä teille remonttiin.

  VastaaPoista