torstai 14. elokuuta 2014

Verannan soppa kaipaa lusikoita

Olen usein saanut täällä mainioita vinkkejä ja niinpä käännyn taas teidän puoleenne. 

Olemme edistyneet verannalla siihen pisteeseen, että enää puuttuu seinäpaneelit ja listat. 
Mutta se paneelien väri. Millä värillä maalaisitte paneelit? Olen avoin ehdotuksille.


Tämä on nyt lähtötilanne. 

Paneeli on samaa, mitä portaikossa tässä kuvassa.


Ai niin, yläkerran portaikossa on kaide. Tadaa. Krhm. Pitikin laittaa siitä kuvaa joskus 
aikaa sitten jo..

Minulla on nyt ihan hirveä sisustustulppa tuon verannan suhteen. Haluaisin suunnitella kaikkea ihan muuta, kuin paneelien väriä.

Olen ollut viime aikoina todella tapaturma-altis. Viime viikolla  kaksi melkein päälle 
syöksynyttä rullaluistelijaa saivat Taikan paniikin valtaan ja siinä rytäkässä karkasi melkein koko koira ja sain molemmat polvet verille ja ruhjeille. Haavat paranee, mutta me molemmat saimme rullaluistelijoista traumoja.

Ja eilen silpaisin saksilla sormeen luuhun asti menevän haavan. 
Taidan kääriytyä kuplamuoviin ja tulen kotelostani ulos vasta tammikuussa..

Edit. Ja just nyt harmittaa, etten maalannut verannan lattiaa tummanruskealla. Vielä tietysti ehtisi ja useammat maalikerrokset on vaan plussaa koirataloudessa. Aijai.

8 kommenttia:

 1. Miä vetäisin ihan valkoiseksi. Toi tummanpunaisen ja valkoisen yhdistelmä sopii todella hyvin yhteen, sama toimisi varmasti ton tummanharmaan lattian kanssa. Samalla valkoinen seinä jättää huoneen huomattavasti valoisammaksi ja antaa mahdollisuuden leikitellä vaikkapa verhoilal tai ikkunalistojen värillä.

  Tapaturma-alttiutta on havaittavissa myös täällä, vetäisin töissä tänään siivun pois sormesta joka suunnasta tylpällä latta-raudalla...

  VastaaPoista
 2. Oisko se petsaua ja lakka ihan mahdoton? Jotenkin noiden vanhojen verantojen kuuluu olla paneloitu puunvärisiksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän niiden kuuluu. Täällä ei vaan ole mitään muuta lakattua puuta missään, eikä alkujaan ole ollut sitä paneeliakaan. Se lakattu on kyllä tosi kaunis, mutta mutta.

   Poista
 3. Puunvärinen on hieno ajatus. Mä haaveilen, että meidän seuraava veranta olisi vaaleanvihreä. Sävy on vielä etsinnässä, mutta niin on se talokin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se. Valkoiselle en lämpene, koska valkoinen on valkoinen. Vihreä täälläkin on ollut nyt suosikkina, mutta se lakattu on myös mielessä. Vihreä olisi siksikin helppo, koska minulla on valmiiksi sävytettä ja maalia olemassa.

   Poista
 4. Mie oon kyllä noin lähtökohtaisesti Katin kanssa samoilla linjoilla - tykkään itse eniten lakatusta, ja meidän verannallahan on ne lakatut alkuperäispaneelit. Ne ei ole minusta edes kauhean tummat - mutta toki tummemmat kuin vaaleaksi maalatut. Kuva:
  http://3.bp.blogspot.com/_4XwzGFxenPY/TI8CyrTTXUI/AAAAAAAAAZ8/jnBuyZvb7F8/s1600/kumpparit+verannalla.JPG
  Mutta no. Onhan noita maalattujakin paneeleita varmasti. Itse huomasin tänä kesänä, että meidän verannan ikkunoiden vuorilistat on itse asiassa ajettu tuosta samaisesta seinän sisarpaneelista - hirmu kätevää ja käytännöllistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itseasiassa ajattelin tänään noita teidän paneeleita ja mulla on sulle asiaa niistä. Laitan sähköpostia.

   Poista