sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Kolme kärpästä

Kolme asiaa.


Keittiönpöytä muuttui mustaksi. Ylireippaana unohdin kokonaan ottaa siitä kuvan ennen maalaamista. No, se oli valkoinen ja äärimmäisen laikukas. Ei enää mitenkään romanttisesti shabby, vaan rehellisen ruma.


Toiset kaksi asiaa näkyy tässä. Tilasin Muumurulta kalenterin, jonka bongasin Kirahvilasta. Ja se toinen. Huomenna tämä täti lähtee yhteen Euroopan suurimmista metropoleista ihmettelemään. Vähän myös fanittamaan, koska yritämme ystävän kanssa saada lippuja William Shakespearen Coriolanus näytelmään, jonka pääosassa on tietysti Tom Hiddleston. Ystävä on käynyt Lontoossa aiemminkin, itselleni tämä on ensimmäinen kerta.

Jos minua ei kuulu takaisin, saatatte löytää minut British Librarysta (150 miljoonaa nidettä, 25 miljoonaa kirjaa!) jonkun hyllyn alta asumasta. Olen se kylähullu, joka sähisee kaikille, jotka yrittävät houkutella minua pois sieltä. Saa nähdä tuleeko maalaistytöllä ikävä tuulen huminaa puissa.

8 kommenttia:

 1. Hauskaa matkaa! Jos tulee puiden suhinaa ikävä, onhan Lontoossa hienoja puistoja, joissa voi piipahtaa. Ja sitten äkkiä takaisin pesäkoloon kirjastoon.

  VastaaPoista
 2. En nyt ehtinyt ollenkaan lukea tuota sun blogikirjoitusta, kun huomasin tuon keittiönkaapin värin!!
  Olisikohan se sama mitä mulla on talossa...Onko sulla mitään tietoa mitä maalia se on ja mikä värisävy?
  Löysin vintiltäni jonkun vanhan Tikkurilan kovettuneen maalipurkin, mutta maalin koodinumerosta ei saa enää selvää.
  Haluaisin niin kovasti maalata keittiöni uudetkin kaapit samalla, vanhalla sävyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävy ja maali on Sadolinin kartasta, Tikkurilalla ei ollut sellaista puhdasta turkoosia, jonka halusin. Meidän maalipurkkivarasto on hirveässä kaaoksessa, mutta voin koittaa etsiä sen jämän. Jos siinä lukee kyljessä.

   Poista
  2. Kiitos jo etukäteen, jos löydät :)

   Poista