perjantai 25. lokakuuta 2013

Jumitus

Blogi kuolee pystyyn vieläkin.

Olen pitkään tehnyt osa-aikaisena töitä ja vapaa-aikaa on ollut paljon. Nyt käyn töissä viisi päivää viikossa kuten normaalit ihmiset. Ja se on johtanut siihen, että nukun seisaaltani iltaisin ja viikonloppuna päivät katoaa.. johonkin. Ensin sitä on juomassa aamukahvia ja kohta havahtuu siihen, että pitääpäs lämmittää sauna ja mennä nukkumaan. Tykkään työstäni ja rahalle on tarvetta, mutta kai ne on ne sosiaaliset tilanteet, mitkä kuluttaa tämmöistä peräkorven erakoitunutta elukkaa.


Mutta. Remontista sen verran, että kattolistat on hakematta, lattialistoista valtaosa maalaamatta ja portaikkoon pitäisi tehdä kaiteen runko, ennen kuin viimeiset paneelit saa paikalleen. Mutta juhannukseksi jouluksi on valmista. Jotenkin tämä remontointi on niin paljon kettumaisempaa syksyllä, kun ei voi enää hyödyntää pihaa maalaustilana.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Jatketaan.

3 kommenttia:

  1. Niin kuolee täälläkin...hermo meinaa välillä mennä...:)

    VastaaPoista
  2. Täälläkin mennään nukkumaan hetikohta töistä tultua. Ja nyt lauantaina on saatu aikaan vasta aamiainen ja jumitetaan tässä koneella sateen ropistessa ulkona keskipäivän hämärässä. Meidänkin remontti valmistuu jouluksi, mutta vuosiluku on vielä auki.

    VastaaPoista