tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kesän ensimmäisiä

Hipsin eilen toiveikkaana korin kanssa metsään. Reissu ylitti odotukset.


Ja näitä puskee meidän pihakin!


Mustikatkin olisi jo kypsiä, kun vaan ehtisi keräämään. Tätä mansikkatorttua varten kävin keräämässä rasiallisen.Onnistuin myös väsyttämään sienikoiran. Taika ei malttaisi pysyä paikoillaan, kun jatkuvasti pysähdellään keräämään jotain. Se repii kantoja ja keppejä maasta. Ja eilen testattiin uutta joustavaa hihnaa, ettei likka vedä mua tantereeseen bongatessaan jokun rapistelijan heinikossa. Sekös vasta kivaa olikin, oma benjihyppy köysi! 

Onneksi on vähän viileämpää, että pystyy ottamaan koiran mukaan. Helteillä ei sitten paljon liikutakaan mihinkään, paitsi yöllä.

4 kommenttia:

 1. Tänään olimme kanttarelleja etsimässä, mutta yhtään ei löytynyt...paikasta, mistä joka vuosi niitä on löytynyt....ja mustikat pieniä vaivaisia ja vähänlaisesti niitäkin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustikoita on kyllä vähemmän kuin vuosi sitten, mutta aurinkoisilta länteiltä niitäkin löytyy ihan suht hyvin. Musta tuntuu, että mun toiselta kanttarellipaikalta oli jo joku toinen käynyt keräämässä, sieltä kun ei noussut ainuttakaan vaikka muualla oli.

   Poista
 2. meidän koiruus jaksaa ihmeen hyvin helteilläkin riehua. Ollaan kyllä ajoitettu lenkit illalle vähän viileämpään,ettei toinen saa lämpöhalvausta :/
  ps. sulle ois haaste blogissani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin jaksaa kyllä lenkkeillä normaalisti illalla, mutta liian kuumassa alkaa kenkkuilemaan ja osoittaa mieltään. Ja kyllähän se mieluiten makaa hellepäivät vessan kylmällä kaakelilattialla tai kellarissa. Pyytää itse kellariin, jos tulee liian kuuma :D

   Kiitos haasteesta, vaikutti kivalta :)

   Poista