tiistai 31. tammikuuta 2012

Tärkeää ja ei

Laskeskelin juuri, että meidän talosta on tulossa aika tipuisa. Tapeteissa tulee komeilemaan useampaakin lintua, meneeköhän jo liian pitkälle? Aika kirjavaltakin näyttää, mikä on minusta pelkkää plussaa. Tietysti haluan kaikki lempitapetit seinille ja tällä hetkellä top 7 lista näyttää tältä.

Ensimmäistä Louise Bodyn tapettia on tulossa makuuhuoneeseen, mintunvihreää Boheme tapettia tulee vessaan, keltaista Eijffinger Pipiä ruokailuhuoneeseen, Kirsikkapuuta verannalle, Ken on kiuruista kauneinta sisäeteiseen, sinistä Kiurujen yötä keittiöön ja keltaista taas rappukäytävään. Ehkä. Saatan muuttaa mieltäni. Teen sitä aika usein, joskus monta kertaa päivässä.

Kuvat: Tapettitalo, Seinäruusu, Tapettikauppa ja Värisilmä

Aikamoinen muutos, kun vertaa edelliseen asuntoon, jossa oli punavalkoiset sirkustapetit ja muutenkin kaikki punaista. Evoluutio!

2 kommenttia:

  1. Et uskokaan, miten iloinen olen siitä, että pääsin lukemaan blogia, jonka teemana ei olekaan valkoinen sisustus!

    Tinttejä siellä, tinttejä täällä... teille tulee ikuinen kesä.

    VastaaPoista
  2. Hei, kiva että tykästyit!

    Tulee meillekin aika paljon valkoista, tosin kirkkaiden värien kaveriksi. Meillä on niin synkkiä soppia täällä, että ne tarttee valkoista ihan valonkin takia. Mutta joo, en itsekään tykkää näistä riviera maisoneista ym, jossa on pelkkää valkoista röyhelöä valkoisella seinällä ja jos kovin villejä ollaan, tipautetaan sekaan vähän ruskeaa :D

    VastaaPoista